Mobiele surveillance

Mobiele surveillance

Als ondernemer houdt u zich natuurlijk het liefst bezig met ondernemen. Toch is het belangrijk om ook de risico’s niet uit het oog te verliezen. Hoe zit het bijvoorbeeld met uw bedrijfspand; is dat goed beveiligd tegen diefstal? Dankzij de mobiele surveillance dienst van Auxilia Beveiliging laat u uw pand met een gerust hart achter. Bij een alarmmelding kunt u dan rekenen op een snelle afhandeling. 365 dagen per jaar, dag en nacht.

Uitgebreide ervaring en specialistische kennis

De surveillanten van Auxilia Beveiliging beschikken over een uitgebreide ervaring en specialistische kennis. Ze weten precies wat ze moeten doen in het geval van een calamiteit. De surveillanten kunnen bovendien worden ingezet voor de beveiliging van bedrijventerreinen, woonwijken en het verzorgen van open- en sluitrondes van bedrijfspanden. Ook is het mogelijk aanvullende facilitaire diensten af te nemen.

Naast ‘standaard’ surveilleren per auto, biedt Auxilia Beveiliging ook de mogelijkheid van Bike Patrol aan. In dat geval verplaatsen de surveillanten zich per fiets. Dat zorgt ervoor dat de surveillant flexibel is en eventuele verdachte situaties onopvallend kan benaderen.

Hoe werkt het?

Indien uw alarminstallatie melding maakt van een ongewone situatie, zorgt de alarmcentrale voor de aansturing van een Auxilia Beveiliging surveillant. De surveillant controleert zowel de buiten- als de binnenkant van uw bedrijfspand en schakelt waar nodig hulpverleners in.

Daarnaast kan Auxilia Beveiliging preventieve controlerondes uitvoeren. In dat geval wordt uw bedrijfspand op wisselende tijden gecontroleerd op onder meer open ramen en deuren en verdachte omstandigheden.

Auxilia Beveiliging verzorgt:

  • open- en sluitrondes
  • dag en nacht controlerondes
  • alarmopvolging
  • collectieve beveiliging bedrijventerreinen